Partnerske strani:

promoled x1
p signs x
e-bike
id x

Reklamni totemi, piloni, stolpi

 

Reklamni TOTEMI in reklamni STOLPI neomejenih dimenzij in izvedb, po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnih arhitekti.

Postavi reklamni TOTEM in vsi bodo vdeli, kje si, kdo si in kaj delaš!"

Reklamni totemi, piloni in stolpi so NAJVEČJE, NAJOPAZNEJŠE in NAJUČINKOVITEJŠE REKLAME. So vedno bolj popularni in uporabljani prostostoječi reklamni objekti. Ta način reklamiranja ima veliko izraznih možnosti, oblikovno in izvedbeno raznolikost, različne načine osvetljevanja,.... Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, in hkrati reprezentančno predstavljajo podjetje.

Svetlobni ali nesvetlobni reklamni totemi in piloni poljubnih dimenzij s folijskimi, Alu ali 3D napisi. Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, nudijo vrhunsko reprezantančnost.


Več podrobnosti...

totem-cat-4 Reklamni stolpi neomejenih dimenzij in izvedb, po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnih arhitekti. Reklamni stolpi, totemi in piloni so NAJVEČJE, NAJOPAZNEJŠE in NAJUČINKOVITEJŠE REKLAME. So vedno bolj popularni in uporabljani prostostoječi reklamni objekti. Ta način reklamiranja ima veliko izraznih možnosti, oblikovno in izvedbeno raznolikost, različne načine osvetljevanja,.... Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, in hkrati reprezentančno predstavljajo podjetje.  Ponujajo neomejene dimenzijske in oblikovne možnosti. Izdelujemo jih v standardnih izvedbah dimenzij do ca 4 m višine, z osvetlitvijo ali brez, ter v individualnih izvedbah po idejah ali načrtih naročnikov. Lahko so pravokotni, zaobljeni, "bombirani", okrogli,...
Opremljeni so s folijskimi ali 3D napisiCOLOR digitalno grafiko...


totem-honda-m Pri izdelavi se uporabljajo nekorozivni in kvalitetni materiali kot so eloksiran aluminij, INOX (rostfrei), PERSPEX, površinska obdelava je plastificiranje, barvanje, eloksacija,...
Osvetlitev je lahko izvedena z notranjimi {highslide type=ajax url="index.php?option=com_content&view=article&id=89&tmpl=component" outlineType="rounded-white" width=620 height=400}PromoLED svetili{/highslide} ali kot zunanja (reflektroji, {highslide type=ajax url="index.php?option=com_content&view=article&id=20&tmpl=component" outlineType="rounded-white" width=620 height=400}PromoLED osvetljevalna letev),{/highslide} lahko je osvetljena celotna ploskev ali samo napisi ter znaki. Z vgraditvijo PromoLED kontrolerja lahko dosežemo različne dinamične svetlobne efekte (utripanje, prehodi, prižiganje posameznih črk ali segmentov,...).
Osnova vsakega reklamnega stolpa je kovinska konstrukcija. Z načrtovanjem in prilagajanjem naročnikovim željam izdelamo konstrukcijo, ki ustreza estetskim in oblikovnim zahtevam stolpa, hkrati pa zagotavlja stabilnost, upošteva statičen izračun za konstrukcijo in betonski temelj ter omogoča optimalno notranjo osvetlitev. Montirajo se v betonski temelj ali v obstoječo podlago (konstrukcija, beton,...)

REKLAMNI STOLPI 

rekl-stolpi Za označevanje in reklamiranje velikih objektov, trgovskih centrov, poslovnih stavb,... se uporabljajo REKLAMNI STOLPI.
Izvedljive so vse izvedbe, s svetlobnimi napisi, opremljeni s tablami, z različnimi vrstami osvetlitve, v najrazličnejših materialih. Izdelujejo se po projektu naročnika, v sodelovanju z oblikovalci in arhitekti.

Reklamni stolpi so NAJVEČJE in NAJOPAZNEJŠE REKLAME.
Na osnovi izkušenj in z velikimi projektnimi in proizvodnimi možnostmi izdelamo REKLAMNI STOLP, ki bo privabljal poglede in najučinkoviteje reklamiral vaše podjetje.