Partnerske strani:

promoled x1
p signs x
e-bike
id x

Transparenti, panoji, mash, zastave

 

Velikoformatna tehnologija digitalnega tiska omogoča cenovno učinkovito izdelavo VELIKOFORMATNIH REKLAM kot so: ZASTAVE, TRANSPARENTI, ZIDNI PANOJI, POTISKANA OZADJA,SLIKE ...

Solventni postopek tiskanja in fiksiranja barv zagotavlja dolgo obstojanost tiska na različnih materijalih (blago, umetni materiali, aluminij, dibond, les, ceradno platno, ...).


Več podrobnosti...

 transparent-zidni1--tekst
Transparenti (platno, mesh, tekstil), opremljeni s COLOR digitalno grafiko, so zaradi ugodnega razmerja površina/cena in fleksibilnosti ter prenosljivosti primerni za oglaševanja na prireditvah, za akcijske ponudbe, opozorila na akcije, označevanje stavb (prekrivanje celotnih sten), saj jih je enostavno obesiti, prenašati ali skladiščiti.

 transparent-zidni-vpenjanje1-tekst

Izdelujejo se iz različnih fleksibilnih materialov (cerade, platno, mesh, tekstil). Običajno so enostransko potiskani, možne so dvostranske izvedbe (transparenti za čez cesto...). Robovi so obdelani in opremljeni glede na način montaže. Kvalitetni materiali preprečujejo trganje in zagotavljajo dolgotrajno uporabo ter obstojnost tiska na UV svetlobo ter vremenske vplive. Montirajo se z različnimi sistemi pritrjevanja (LightFlex, RigiFlex, na Alu okvirje, z vrvmi, vijačenjem...)

 transparent-zidni-vpenjanje2-tekst avtografika1-tekst

Digitalni tisk avto-grafik na posebne fleksibilne filije omogoča kakršnekoli napise ali slike na vozilih.

 zastave-digitalni-tisk1-tekst

ZASTAVE so glede na razmerje cena-površina - učinkovitost NAJBOLJŠI NAČIN REKLAMIRANJA.
Izdelujejo se iz umetnih materialov, propustnih za veter, s sublimacijskim trajno UV obstojnim postopkom prenosa barve, ter so optimizirane za Promotion DROGOVE ZA ZASTAVE .

Druge možnosti uporabe: plakati, FOTOpovečave, FOTOinterierji, avtografika, XXL grafika, izložbena dekoracija,...